Начало ММА Конър Макгрегър с още един „Ролекс“ (СНИМКИ)

Конър Макгрегър с още един „Ролекс“ (СНИМКИ)

Конър Макгрегър с още един „Ролекс“ (СНИМКИ)
0

ММА звездата и бивш шампион в две теглови категории Конър Макгрегър изглежда е бил послушно момче през годината, защото коледните празници го зарадваха за пореден път със скъпа придобивка. Ирландецът показа поредния си скъп часовник на марката „Ролекс“. Трудно е да се прогнозира каква е цената на новият времеви измервател, но експерти предполагат, че той е в диапазона между 50 и 65 000 паунда.

Макгрегър обича скъпите коли и скъпите часовници, а колекцията от последните е на стойност от поне няколко милиона долара. Конър се радва и на доста недвижимо имущество, както и пъбове в Ирландия, които изглежда, че са се оказали добро бизнес начинание.

Боецът е в доста дълга почивка от битките, като последната среща му донесе счупен крак от двубоя с Дъстин Порие и оттогава той се радва на безспирни партита, яхти, скъпи ресторанти и околосветски пътешествия.

Всички се питат кога Конър ще се върне отново в октагона, а от UFC се надяват това да се случи в началото на 2023-а година, изправяйки се срещу американския атлет Майкъл Чандлър. Наскоро Макгрегър се заяде със стария си познайник Нейт Диаз и го попита дали искат да решат спора кой е по-добър в трети сблъсък на турнир по шамари. Нейт и Конър имат два двубоя помежду си и в момента са с равен резултат 1 на 1. Макгрегър качи солидна мускулатура и даде заявки, че ще се бие в полусредна категория, но ексцентричният му характер и чести излияния в социалните мрежи по-скоро са индикатор, че всяко намерение на боеца е предпоследно.

тагове: