Начало ММА Конър отказал мачове срещу Франки Едгар
0

Конър отказал мачове срещу Франки Едгар

Конър отказал мачове срещу Франки Едгар
0

Желанието на Конър Макгрегър да се бие с Франки Едгар изглежда е съвсем нова емоция за него, тъй като вече няколко пъти е отказвал да се изправи срещу него в октагона.

Наскоро ирландецът обяви, че това е един от съперниците, срещу които би се изправил, а Едгар посрещна възможността повече от радушно. Треньорът Марк Хенри обаче разкри, че Макгрегър вече е имал няколко шанса да реализира такъв двубой, като едната от тях е била на UFC 198 когато Хосе Алдо беше принуден да се оттегли от битката за титлата, а мястото му беше заето от Чад Мендес.

„Не искаше да се бие с Франки, а имаше такива възможности. Знаеше, че Мендес не тренира, че снима предаване за лов и от много време не е бил в залата. Също така знаеше, че Франки тренира целогодишно и моментът щеше да е перфектен. Мендес точно беше загубил от Алдо предишния си мач. Тази седмица Франки беше по-високо от Чад в ранглистата, но я промениха след като Чад получи двубоя. Франки си беше пред него, имаше повече победи“, каза Хенри пред MMA Fighting. Той допълни, че Макгрегър е обещал да се бие с Едгар ако той победи Мендес, което се случи, но до мач между двамата така и не се стигна.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.