Начало ММА Конър разпали стара вражда с Дос Аньос
0

Конър разпали стара вражда с Дос Аньос

Конър разпали стара вражда с Дос Аньос
0

Бившите шампиони в лека категория на UFC Конър Макгрегър и Рафаел Дос Аньос се захапаха в социалните мрежи.

Както често прави, „The Notorious“ коментира главната битка на поредното събитие на UFC. В последната гала вечер на организацията Рафаел Дос Анйос отказа коравия Кевин Лий в четвъртия рунд, но ирландецът не бе впечатлен.

Бившият шампион в две дивизии написа в Туитър, че никога няма да узнаем кой е по-добрия между него и Дос Аньос, защото бразилецът си е „счупил пръста на крака“.

Фен отговори на Макгрегър със снимка на счупения крак на Дос Аньос от 2016-та, а ирландецът иронично отвърна „не знаех, че е насинен“.

Дос Аньос не прие закачката леко и отговори остро.

„Този счупен крак е работния ми инструмент. Да си правиш подигравка с колега боец само показва какъв човек си. Преди да заспиш се чудиш какъв щеше да бъде светът, ако те бях накарал да изядеш този крак. Наслаждавай се на богатството си и пий това евтино уиски, което прилича на кафява вода без да се подиграваш с лошия ми късмет.“, отвърна бразилецът.

Двамата бойци никога не са се срещали в клетката. Те трябваше да премерят сили през 2016-та на събитието UFC 194, но две седмици преди двубоя бразилецът, който тогава беше носител на ценния пояс, получи контузия (счупен крак) и битката пропадна. Тогава Нейт Диаз „изскочи“ като заместник в последната минута и отказа Макгрегър във втория рунд със задушаваща техника.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.