Начало ММА Конър сподели любопитно мнение за световните лидери

Конър сподели любопитно мнение за световните лидери

Конър сподели любопитно мнение за световните лидери
0

Конър Макгрегър разкритикува политиците за неуспехите в борбата с коронавируса. Ирландецът, който пролетта дари над един милион евро на болници, продължава да търси отговори за неуспехите във войната с невидимия враг.

„Твърде много ли е да се надяваме, че нашите лидери ще поемат отговорност и ще бъдат постоянни“, започна Конър.

„Очакваме мъжете и жените в правителството да бъдат модели за подражание. Ако не могат да търпят своите собствени стандарти за вируса, ни трябват нови хора. Никой не е над нас“, добави Макгрегър.

Преди месеци той беше много активен със съветите към съгражданите си.

„Вече посъветвах няколко пъти хората да си мият ръцете, да не пипат лицето си и да спазват социална дистанция. Направих видео с призив да останем по домовете си“, бяха част от думите на суперзвездата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.