Начало ММА Кормие не мисли, че реваншът с Миочич ще е труден

Кормие не мисли, че реваншът с Миочич ще е труден

Кормие не мисли, че реваншът с Миочич ще е труден
0

Шампионът на UFC в тежка категория Даниел Кормие е убеден, че отново ще победи Стипе Миочич. При първата им среща в Октагона Кормие нокаутира боеца с хърватски корени и сега е готов да си подари нов успех за 40-ата годишнина.

„Навярно сега ще бъде по-добър, но просто не мисля, че може да ме бие. Не го вярвам. Добър шампион е, страхотен боец. Но дали ще са 25 минути или само два рунда… накрая моите ръце ще бъдат вдигнати“, призна шампионът.

Наскоро той бе избран за най-добър ММА боец на годината. Признанието не изненадва никого. До момента единствено Джон Джоунс е успявал да го победи в клетката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.