Начало ММА Кормие се надява на реванш между Перейра и Адесаня

Кормие се надява на реванш между Перейра и Адесаня

Кормие се надява на реванш между Перейра и Адесаня
0

Даниел Кормие е поредното голямо име в смесените бойни изкуства, което се изказва против идеята, че всичко е разрешено вече между Алекс Перейра и Израел Адесаня. Той призова за реванш между двамата и то веднага след срещата им през изминалия уикенд.

Наистина смятам, че „Изи“ и Алекс трябва да се бият отново веднага, защото се притеснявам за Алекс срещу типове като Марвин Витори. Робърт Уитакър е може би най-лошият възможен опонент на Алекс Перейра, защото притежава уменията да го повали на земята и да го забави. Боят с „Изи“ има смисъл, защото те вече са 1:1, а Перейра изглеждаше доста добре в неделя вечерта. Смятах дори, че ще победи“, каза „Ди Си“ в своя подкаст.

„Стайлбендър“ обаче обяви след боя, че е сложил точка на спора, макар за всички да е ясно, че статистиката им е 3:1 в полза на „Поатан“. Би било неуважително към бразилеца, ако му бъде обърнат груб по този начин.

Разбира се, винаги съществува възможността Перейра да се качи при по-тежките, защото е видимо, че притежава нужните габарити, а шоковото сваляне на килограми никак не му се отразява добре.