Начало ММА Кормие спира след Миочич
0

Кормие спира след Миочич

Кормие спира след Миочич
0

Даниел Кормие ще се изправи срещу Стипе Миочич на UFC 241 през август в Анахайм, Калифорния в реванш за световната титла в тежка категория, като това може да е последният шанс на феновете да видят шампиона в октагона.

40-годишният американец, който нокаутира Миочич на UFC 226 и спечели пояса, ставайки носител на титла в две дивизии, се окачва да продължи кариерата си в WWE, а първият му съперник в кеча по всяка вероятност ще бъде Брок Леснар.

„Смятам, че Миочич ще бъде разстроен. Ще бъде малко по-емоционален. Наистина вярвам, че ще бъде по-добра своя версия. И за секунда не съм си помислял, че ще повтори грешките си от предишния мач. Ще бъде много по-трудна среща“, коментира Кормие предстоящия реванш пред TMZ.

Относно бъдещето си, 40-годишният шампион изглежда е взел решение. „Винаги съм казвал, че ще се бия докато навърша 40, което трябваше да е през март, на една галавечер на 2 март, но не успях да го направя. Ако удържа на думата си, то тогава мачът срещу Миочич ще ми бъде последен. Не очаквам да се бия след това, искам просто да правя други неща, които харесвам“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.