Начало ММА Кормие за Леснар: Взе умно решение
0

Кормие за Леснар: Взе умно решение

Кормие за Леснар: Взе умно решение
0

Даниел Кормие призна, че е разочарован от пропадналата възможност да се изправи срещу Брок Леснар в октагона.

Шампионът в тежката категория на UFC беше близо до среща със звездата от кеча, но Леснар предпочете да се завърне в WWE и да прекрати бойната си кариера.

Бях разочарован. Исках да се бия с Брок. Познавам го от много време. Състезавал съм се срещу него и винаги съм му бил фен. Имахме страхотен момент на UFC 226 и надграждането преди двубоя ни щеше да е доста интересно. Но, нали знаете – човек може да се притеснява истински само за неща, които контролира. А аз не мога да контролирам това, че той реши повече да не се бие. Приключи. Знам, че UFC и Брок се опитаха да направят този двубой. Просто не се получи. Оценявам желанието на всички замесени страни да реализират срещата, просто не стана“, каза Кормие през TMZ.

По непотвърдена информация, Леснар е искал от UFC гарантирана твърда сума за мач срещу Кормие, тъй като не е искал да обвързва хонорара си със зрителския интерес и платени гледания по телевизията. Президентът на UFC Дейна Уайт обаче заяви, че от WWE са му дали по-добро финансово предложение. Заради неяснотата около решението на Леснар, Кормие предпочете да запази неутрална позиция по финансовата тема, но не пропусна да го жегне за избора.

Наистина не знам какво се случи. Предполагам, че WWE му направиха много добро предложение. Тези типове наистина се грижат за него. В крайна сметка като ти плащат много пари да се бориш в кеча, вместо да се биеш с мен… при нас няма предизвестен край на схватките. Ще се опитам да ти сритам задника. Така че смятам, че Брок взе умно решение“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.