Начало ММА Коронавирусът отмени Белатор 241

Коронавирусът отмени Белатор 241

Коронавирусът отмени Белатор 241
0

Събитието трябваше да се проведе през отминалата нощ

Президентът на Белатор – Скот Кокър отмени събитието Белатор 241 часове преди то да се състои в Кънектикът. Това решение е взето предвид факта, че света, както и САЩ, се бори с епидемията от коронавирус, която е в основата на отмяната на много спортни събития по цял свят.

„Здравето и безопасността на всички участващи са и ще останат наш основен приоритет в бъдеще. След внимателно наблюдение на продължаващото огнище на COVID-19, Белатор избра да отложи събитието Белатор 241, което трябваше да се проведе в Кънектикът“ , написа Кокър в профила си в Twitter.

„Бихме искали да се извиним на нашите спортисти и фенове, както и на нашия партньор DAZN, но смятаме, че това е най-доброто решение, което трябва да бъде взето в този момент“ , добави още той.

Главната битка на Белатор 241 трябваше да противопостави Патрисио Фрейре и Педро Карвальо. Двубоят беше в категория „перо“ като до последно бе ясно, че събитие ще има, но на „закрити врата“ като бойците дори преминаха официалния кантар.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".