Начало ММА Ковингтън твърди, че Порие и Чимаев са му отказа сблъсъци

Ковингтън твърди, че Порие и Чимаев са му отказа сблъсъци

Ковингтън твърди, че Порие и Чимаев са му отказа сблъсъци
0

Колби Ковингтън продължава да чака своя шанс за завръщане в UFC, след като Леон Едуардс провали плановете за шампионска битка в Лондон този месец. Мачът обаче изглежда сигурен, щом Дейна Уайт настоява толкова за него, а междувременно Ковингтън заяви, че Дъстин Порие и Хамзат Чимаев са отказали да се бият с него в изминалите месеци.

Готов съм да се бият още от онзи мач с Хорхе. Приел съм до момента всеки мач, който ми е бил предложен. Първо беше Дъстин, тъй като те искаха боя. Виждаше се потенциала от голям двубой с Дъстин, но той е путьо. Изплаши се и избяга от предизвикателството. Сега знаем, че той е по приказките, а не по действията. След това беше Чимаев. Бях готов да сложа край на хайпа около него, но и той се уплаши. Много непрофесионално от негова страна. Той е един малък смотаняк. Избяга от дивизията. Уплаши се от боя. Неговата игра е голяма онлайн, но не може да говори по същия начин в октагона. Да подписва контрактите и да става професионалист“, каза Колби пред Чаел Сонен и неговия подкаст.

Ковингтън разкри още, че първоначално той е трябвало да бъде треньор в The Ultimate Fighter 31, но тогава се е появил Конър МакГрегър и организаторите са сменили курса.