Начало ММА Крис Сайборг се обяви в подкрепа на Джон Джоунс срещу Том Аспинал

Крис Сайборг се обяви в подкрепа на Джон Джоунс срещу Том Аспинал

Крис Сайборг се обяви в подкрепа на Джон Джоунс срещу Том Аспинал
0

Крис Сайборг несъмнено е една от най-големите звезди в историята на смесените бойни изкуства. Абсолютно същото важи и за Джон Джоунс. Том Аспинал обаче е от онези млади полубогове, които тепърва ще се борят за мястото си на Олимп. „Боунс“ обаче отказва да му даде тази възможност, за да се докаже, а Сайборг се обяви в подкрепа на решението му.

Винаги ще има още един „претендент“… Ще има само един „Боунс“ Джоунс. Научила съм много, докато гледам движенията ти в и извън клетката“, написа Крис под една от публикациите на американеца в X.

В бойните спортове е факт, че винаги ще има хора, които ще предизвикват шампионите, но за съжаление времето лети неуморно за всички ни. Майк Тайсън дори преди десетина години каза, че не би искал да се бие дори с малко момиченце в момента, защото вече е стар човек. С времето младостта играе много по-важна роля от опита и атлети от ранга на Джон Джоунс го осъзнават. По тази причина той вече е начертал плана си за оттегляне и сякаш му остава единствено да се докаже срещу друг боец от своя ранг, какъвто е Стипе Миочич.