Начало ММА Къртис Блейдс се нахвърли върху жените в UFC

Къртис Блейдс се нахвърли върху жените в UFC

Къртис Блейдс се нахвърли върху жените в UFC
0

Извънредното положение не спира словесните престрелки в ММА. Звездата на UFC в тежка категория Къртис Блейдс нападна част от колежките си, че Дейна Уайт ги държи заради външния им вид.

„Значи искате да ми кажете, че Пейдж ВанЗант и Рейчъл „Осто-каквото и да е“ са в UFC заради атлетизма си?“, възкликна Блейдс.

„А не само заради секс излъчването? Ако не съм прав, ще се извиня за това изказване. Но няма как да не забележите тези две добре изглеждащи в бикини жени… сексът продава и всички го знаят.“

„Пърл Гонсалес е друг добър боец, който постоянно си качва снимки по бельо. Нейните умения ли? Те са същи като от преди 5 години. Бияч, който работи ужасно с краката си, а да не говорим за граплинга. Твърде много жени в  тази индустрия са лансирани, защото са секси, а не заради уменията си в октагона“, допълни Блейдс.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.