Начало ММА Легенда в тежката категория приключва с UFC
0

Легенда в тежката категория приключва с UFC

Легенда в тежката категория приключва с UFC
0

Бившият шампион на UFC в тежка категория Фабрицио Вердум няма да се бие повече в най-елитната ММА организация – Ultimate Fighting Championship. Това твърди неговият мениджър Али Абделазиз.

„Мисля, че Фабрицио приключи. Няма да го видите в UFC повече. Той трябва да направи най-доброто за семейството си. Когато наказанието му приключи, ще е на 43 години. Какво да прави? Ако отворят дивизия за ветерани, ще чакаме. Мисля, че той ще се бие в Русия“, коментира мениджърът на редица UFC бойци пред MMAfighting.com.

Бразилският боец бе наказан от Американската анти-допинг агенция през септември месец миналата година, защото пробата му от април бе позитивна за епитренболон. В кариерата си той държи победи над имена като Фьодор Емилианенко, Рой Нелсън, Марк Хънт, Кейн Веласкез, а в UFC статистиката му е от 9 победи и 3 загуби.

 

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".