Начало ММА Легендата Кейн Веласкес дебютира в мексикански кеч (ВИДЕО)

Легендата Кейн Веласкес дебютира в мексикански кеч (ВИДЕО)

Легендата Кейн Веласкес дебютира в мексикански кеч (ВИДЕО)
0

Бившият шампион на UFC в тежка категория – Кейн Веласкес, се превърна в поредната ММА звезда – кечист. Американецът с мексикански произход участва в развлекателното шоу „Трипълмания“, което се проведе в Мексико.

37-годишният гигант беше в един отбор с Коди Роудс и Психо Клоуна и в крайна сметка победи. Типично за тези географски ширини повечето атлети носеха маски и интересни костюми. Веласкес бе избран за най-добър ММА боец за 2010 година.

За последно влесе в Октагона срещу Франсис Нгану в края на февруари. Загуби още в 26-ата секунда, а Благой Иванов изрази подкрепа към него след злополучното събитие на UFC.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.