Начало ММА Майкъл Биспинг избягал от крадци в Кейп Таун
0

Майкъл Биспинг избягал от крадци в Кейп Таун

Майкъл Биспинг избягал от крадци в Кейп Таун
0

Бившият шампион на UFC в средна категория, Майкъл Биспинг, бил почти ограбен по време на престоя си в Кейп Таун, Африка, където участва в заснемането на Холивудски филм. Това разказва самият бивш професионален боец по време на неговия подкаст „Believe you me“.

Англичанинът имал добри очаквания за града, но всичко се обърнало с главата надолу.

„Красиво е през деня, но откачалките излизат вечер и става много опасно място. Пихме няколко питиета с екипа и в три сутринта си тръгнахме. Uber шофьорът ме остави на кръстовище, което беше далеч от хотела ми и не знаех накъде да тръгна. Поклащам се леко и си гледам в телефона. Появиха се крадците и преди да се осъзная имаше около 10-15 бездомници около мен.“, споделя Биспинг.

Бездомниците са говорили помежду си на неразбираем за бившия шампион език, но след като са поискали портфейла му, той се опълчил и надигнал глас. Още повече бездомници наобиколили Биспинг, а един от тях казал на английски:

„Ако искаш да си вървиш вкъщи, дай си портфейла.“

Положението станало още по-напечено, когато стара кола спряла пред него и двама мъже, които по думите на Майкъл изглеждали по-пияни и от него започнали да го приканват да влезе в колата с викове.

„Знаех, че ако вляза в тази кола ще съм мъртъв. Видях пространство и започнах да бягам. Не ме преследваха много. Надолу по улицата се появи и моя хотел. Никога не ми казвайте, че този град е безопасен.“, завършва „The Count“.

Скоро след това британецът бил преместен в друг хотел.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.