Начало ММА Майкъл Чандлър отвърна на Махачев
0

Майкъл Чандлър отвърна на Махачев

Майкъл Чандлър отвърна на Махачев
0

Бившият шампион на „Белатор“ и бивш претендент за вакантната титла в UFC в лека категория Майкъл Чандлър отговори на предизвикателство от Ислам Махачeв, който взе осмата си поредна победа в UFC побеждавайки бразилеца Тиаго Мойзес.

Готов съм да се бия с всички – виждам, че Майкъл Чандлър стои в студиото на ESPN, защо не? Нека го направим, Чандлър! Дошъл ли си за лесни битки в UFC? Не. Дойде от „Белатор“ и аз ще те поставя на изпитание. Хей Чандлър, хайде – да го направим! Искам да тествам уменията ти!„, каза Махачев след успеха.

В отговор американецът даде да се разбере, че вече е насрочил битка, но отбеляза, че е впечатлен от представянето на протежето на Хабиб Нурмагомедов.

Това беше умен ход, но трябва да признаем, че днес той направи обещаното и това, което трябваше да направи – показа страхотно представяне. И сега продължава да прави това, което трябва. Той е номер девет и получава възможно най-много имена. Това е умен ход, но вече имам насрочена битка. Днес Ислам направи отлично представяне срещу много тежък противник – човекът определено има блестящо бъдеще, така че нека да видим какво ще се случи„, отвърна Чандлър.

Говори се, че следващият опонент на Чандлър е бившият временен шампион на UFC в лека категория Джъстин Гейджи.