Начало ММА Майкъл Киеса премина без проблем през Нийл Магни
0

Майкъл Киеса премина без проблем през Нийл Магни

Майкъл Киеса премина без проблем през Нийл Магни
0

Майкъл Киеса впечатли с доминантно представяне в главната битка на събитието UFC Fight Island 8. Той надделя над поставения под номер осем в ранглистата при 77-килограмовите Нийл Магни. Победата за Киеса бе присъдена с единодушно съдийско решение след пет рунд пълна доминация на американеца.

Киеса показа граплинг от висока класа и доминира опонента си във всеки рунд със събаряния и отличен контрол на земята. Това бе четвърта поредна победа в полусредна категория за 33-годишния боец.

Магни загуби категорично първите два рунда, но в третия започна да спира опитите за поваляния на вече трупащия умора Киеса. В тази част Нийл записа и първото събаряне за своя сметка и опита събмишън, но неуспешно. Киеса обърна ситуацията в своя полза и завърши рунда в доминантна позиция.

Доминацията на бившия участник в „The Ultimate Fighter“ продължи и в шампионските рундове. Той пробваше събмишън след събмишън на земята.

След като бе обявен за победител, Киеса предизвика бившия претендент за титла в полусредна категория Колби Ковингтън.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".