Начало ММА Макгрегър подкрепи Тони Фъргюсън
0

Макгрегър подкрепи Тони Фъргюсън

Макгрегър подкрепи Тони Фъргюсън
0

Бившият шампион на UFC в две дивизии Конър Макгрегър изрази подкрепата си към боеца от лека категория Тони Фъргюсън. Ирландецът написа обръщение към „Ел Кукуи“ в Туитър, с което изрази надеждата си, че боецът от Калифорния ще се справи с настоящите проблеми в личния му живот, както е успял да се завърне бързо от контузията му миналата година.

„Тони Фъргюсън е от тези типове хора, които винаги ще успеят да се съберат и да се върнат по-силни от всякога! Той се върна от ужасяваща контузия за рекордно бързо време и направи една от най-добрите битки за годината! Давай, Тони!“, написа ирландската звезда в бойните спортове.

Професионалният боксьор и ММА боец има защо да е загрижен не само за колегата си, но и за себе си. Той е ангажиран с разрешаването на лични проблеми извън клетката, които също бяха оповестени по-рано тази седмица.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.