Начало ММА Макс Холоуей прави деликатни намеци за уискито на Конър
0

Макс Холоуей прави деликатни намеци за уискито на Конър

Макс Холоуей прави деликатни намеци за уискито на Конър
0

Макс Холоуей публикува в Туитър профила си снимка, която предизвика доста коментари в медийното пространство. Шампионът в категория перо гостува в една от дистилериите на ирландския гигант в алкохолната индустрия – „Джеймисън“. Ето какво написа под снимката Макс. Оставяме интерпретациите на вас.

„238 години на иновация, тежък труд и неповторимо качество. Не е воднист тренд. Истински стълб на Ирландия, подкрепящ трудещите се семейства от Дъблин през генерации. Благодаря ви, Джеймисън. Номер едно ирландско уиски на света“.

Макгрегър и Холоуей премериха сили през 2013 г. и „The Notorious“ победи със съдийско решение. Тогава настоящият шампион в дивизията бе на 21 г., а ирландецът на 25 години. Холоуей е в серия от 13 поредни победи след тази загуба, а Конър спечели титлите в две категории, но в последствие загуби и двата.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.