Начало ММА Манел Капе е готов да приключи приказката на Мохамед Мокаев на UFC 304

Манел Капе е готов да приключи приказката на Мохамед Мокаев на UFC 304

Манел Капе е готов да приключи приказката на Мохамед Мокаев на UFC 304
0

Манел Капе очаква да се превърне в претендент номер 1 след UFC 304.

Капе (19-6 MMA, 4-2 UFC) се среща с Мохамед Мокаев (12-0 MMA, 6-0 UFC) в решаващ сблъсък в категория „муха“ на 27 юли в Co-op Live в Манчестър, Англия.

Тъй като и Капе , и Мокаев са в серия от победи, „Starboy“ е уверен, че първата загуба на Мокаев в кариерата му ще доведе до изстрел срещу шампиона на UFC в категория „муха“ Алешандре Пантоя.

„Няма друг боец„, заяви Капе в интервю за Grind City Media. „Ако има, това е Амир Албази, но Албази е контузен, така че може би ще има още един двубой. Мокаев е най-младият боец в момента. Той вдига много шум и е в серия от шест победи. Така че трябва да има някой. Този някой съм аз, който трябва да затвори това. …Аз ще си свърша работата. Ще си свърша работата, а моята работа никога не е скучна. Всичко, което ще правя, е майсторски клас. Всичко, което правя, е специално. Всичко, което правя, е съвършено.

Мокаев използва борбата си, за да контролира и доминира над повечето си опоненти, но Капе е уверен, че е достатъчно добре подготвен, за да се справи с него.