Начало ММА Марк Хънт за UFC: Те убиха любовта ми към спорта
0

Марк Хънт за UFC: Те убиха любовта ми към спорта

Марк Хънт за UFC: Те убиха любовта ми към спорта
0

Бившият шампион на К-1 World Grand Prix Марк Хънт отново захапа UFC.  Тежкият удряч обича да изтъква имената на бойците, които са били хващани с допинг и да осъжда организацията за неспособността им да се справи с проблема с допинга в спорта. Завръщането на Джон Джоунс в Октагона, въпреки че в негова проба беше открит туринабол, накара новозеландеца да изсипе люти обиди по адрес на всички замесени в ситуацията и днес отново реши да продължи с критиките:

„Те (UFC) ми отнеха любовта към спорта, защото рекламират измамници, които позлват стероиди. Това е тъжно, защото те трябва да рекламират бойци, които не ползват такива неща, но те предпочитат да правят обратното и това е грешка. Мислех си, че Джеф Новицки е готин човек, но се оказа, че е продажник. Вижте ситуацията с Джон Джоунс и Густафсон. Те преместиха цяло едно събитие заради един измамник. Всички фенове загубиха доста от това и то заради един идиот. Те дават време на бойците, за да минат тестовете и твърдят, че тези пикограми са от предишните провали. Няма значение дали това вещество е в него от днес или отпреди 20 години, защото то е в него и той не трябва да се бие. Те рекламират стероидите. Все още искам да съм шампион в MMA. Знам, че съм на 44 години, но това ми е мечта. Започнах да губя в UFC битките си веднага след като разбрах, че никога няма да получа шанс за титлата. Трудно е да работиш за организация, която те мами теб и другите бойци. Все още смятам, че съм много по-добър от доста бойци.“, коментира Хънт пред MMA UK.

 

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".