Начало ММА Масвидал: Искам да разбия лицето на Джи Ес Пи
0

Масвидал: Искам да разбия лицето на Джи Ес Пи

Масвидал: Искам да разбия лицето на Джи Ес Пи
0

Хорхе Масвидал иска да изкара Джродс Сейнт Пиер от пенсия и да му разбие лицето. Боецът, който е считан за най-успешен в UFC за 2019-та от медиите отвъд Океана, призна че битка с бившия хегемон в полусредна категория ще бъде доста печеливша за него, а той търси именно доходоносни срещи.

„Казват, че връщам бойците от пенсия обратно в клетка (Нейт Диаз) и след това ги пенсионирам отново. Затова няма да имам нищо против, ако Джи Ес Пи прояви инициатива. Честно казано, като състезател бих искал да му разбия лицето. Искам да излезна и да дам всичко от себе си“, заяви „Gamebred“ пред bjpenn.com.
Масвидал добави, че изпитва уважение към живата легенда на ММА и е възхитен как се е върнал и победил Майкъл Биспинг в битка за титлата в средна категория.
„Той е животно, човече. Ще дам всичко от себе си, за да го откажа, защото е много добър. Ще трябва да се изолирам от света и да направя сериозен лагер, за да го победя“, допълни носителя на колана „най-лошо коп**е“.
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.