Начало ММА Махачев призна, че не се сърди на Дейна за коментарите му

Махачев призна, че не се сърди на Дейна за коментарите му

Махачев призна, че не се сърди на Дейна за коментарите му
0

Ислам Махачев призна, че не таи лоши чувства към Дейна Уайт, въпреки някои негови негативни изяви срещу дагестанеца.

На американците не е лесно да произнасят името ми. За тях то е чуждестранно. Махачев не се произнася лесно в САЩ, както Нурмагомедов. Не съм чул някой да го казва правилно. Всеки прави подобни грешки. Не ме интересува. Сигурен съм, че той уважава всички шампиони. Не тая лоши чувства към хората“, каза шампионът в лека категория на UFC по повод пресконференцията на Дейна преди няколко години, когато забрави името му, цитиран от MMA Junkie.

Президентът на федерацията днес влезе в диспут с Махачев по повод негово интервю, в което критикува промоцията на UFC 284, където шампионът ще брани пояса си срещу Александър Волкановски. Босът заяви, че боецът не разбира нищо от тази работа и го призова да не говори по темата.

Медиите идват при мен и ме питат, какво мисля за промоцията. Аз им отговарям, че нямам проблем да обикалям света, за да се промотирам. Но UFC Не желае това. Преди два дни си писах с Дейна в Instagram и той ми каза, че има някои планове, но още чакам отговор“, сподели дагестанецът.

Времето за реклама почти изтече, защото през идния уикенд Пърт ще посрещне дългоочакваната битка между двамата лидери в класацията паунд-фор-паунд, за да решат спора в пряка схватка.

тагове: