Начало ММА Кошмарът на Адесаня: Няма да иска да се бием
0

Кошмарът на Адесаня: Няма да иска да се бием

Кошмарът на Адесаня: Няма да иска да се бием
0

Единственият боец, успявал да нокаутира Израел Адесаня, не очаква скоро шампионът на UFC в средна категория отново да се изправи срещу него.

Алекс Перейра победи Изи по категоричен начин преди години в кикбокс двубой, но вече и той гледа към ММА, като развива уменията си. Въпреки това, бразилецът не очаква да срещне Адесаня в клетката.

“Наистина тренирам ММА и работя по боя на земя, но приоритет си остават ударите, тъй като съм шампион в най-добрата кикбокс организация на планетата и винаги трябва да съм на топ ниво. А да тренирам ММА ми помага. Не мисля, че Адесаня ще прояви интерес към подобен двубой. Два пъти съм го побеждавал и съм единственият, който го е нокаутирал. Човек не знае какво му готви бъдещето, всичко е възможно”, коментира Перейра.

Той даде мнението си и за победата на шампиона над Пауло Коста.

“Още преди да се бие с Борачиня казах, че ще бъде труден двубой. Два пъти съм излизал срещу него и знам колко е опасен. Много е корав, умен, гъвкав, завършен боец както в кикбокса, така и в ММА. Пауло се справяше чудесно в кариерата си до момента, но стилово този мач не му беше удобен. Трябва да направи някои промени”.