Начало ММА Кошмарът на Адесаня: Няма да иска да се бием
0

Кошмарът на Адесаня: Няма да иска да се бием

Кошмарът на Адесаня: Няма да иска да се бием
0

Единственият боец, успявал да нокаутира Израел Адесаня, не очаква скоро шампионът на UFC в средна категория отново да се изправи срещу него.

Алекс Перейра победи Изи по категоричен начин преди години в кикбокс двубой, но вече и той гледа към ММА, като развива уменията си. Въпреки това, бразилецът не очаква да срещне Адесаня в клетката.

“Наистина тренирам ММА и работя по боя на земя, но приоритет си остават ударите, тъй като съм шампион в най-добрата кикбокс организация на планетата и винаги трябва да съм на топ ниво. А да тренирам ММА ми помага. Не мисля, че Адесаня ще прояви интерес към подобен двубой. Два пъти съм го побеждавал и съм единственият, който го е нокаутирал. Човек не знае какво му готви бъдещето, всичко е възможно”, коментира Перейра.

Той даде мнението си и за победата на шампиона над Пауло Коста.

“Още преди да се бие с Борачиня казах, че ще бъде труден двубой. Два пъти съм излизал срещу него и знам колко е опасен. Много е корав, умен, гъвкав, завършен боец както в кикбокса, така и в ММА. Пауло се справяше чудесно в кариерата си до момента, но стилово този мач не му беше удобен. Трябва да направи някои промени”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.