Начало ММА Кошмарът на Адесаня готов за UFC (ВИДЕО)
0

Кошмарът на Адесаня готов за UFC (ВИДЕО)

Кошмарът на Адесаня готов за UFC (ВИДЕО)
0

Шампионът на UFC в средна категория Израел Адесаня може да получи шанс отново да се изправи срещу кошмара си Алекс Перейра.

През 2016 г. бразилската кикбокс звезда нокаутира Адесаня в GLORY и изглежда сега е решен отново да се пробва срещу него, този път по правилата на смесените бойни изкуства. Перейра вече има опит в ММА, като записа 3 срещи – 2 победи и 1 загуба, но не е влизал в клетката от 2016 г. Той се съсредоточи изцяло върху кикбокса, като е шампион на GLORY в средна категория.

Сега обаче изглежда бразилецът отново е готов да се пусне в ММА, стана ясно от публикации на съотборника му Лаурено Старополи в социалните медии. Старополи е част от бойците в полусредна категория на UFC и загатна, че Перейра също може да стане част от веригата като сподели снимка и видео от тяхна съвместна тренировка.

„Татенцето на Адесаня е готов за дебюта си в UFC. Съвсем скоро ще го видим в най-големия октагон на света как удря сина си и му взема пояса, написа Старополи като коментар, отбелязвайки Адесаня, Перейра и UFC в публикацията си.