Начало ММА Адесаня след победата: Това не ти е Мистър Олимпия

Адесаня след победата: Това не ти е Мистър Олимпия

Адесаня след победата: Това не ти е Мистър Олимпия
0

Израел Адесаня беше много доволен от себе си след триумфа в главното събитие на UFC 253. Шампионът на UFC запази титлата си без особени проблеми в една от най-чаканите битки на 2020 година.

Нигериецът триумфира в главното събитие на вечерта при завръщането на „Бойния остров“.

„Аз съм кльощав, братле. Не ми пука как изглеждаш, дали си бодибилдър. Това не ти е Мистър Олимпия“, сподели шампионът пред Пол Фелдър.

„Слушайте, трябва да разберете. Обиждате ме, че съм кльощав, а аз отново ви затворих устите.“

Адесаня показа знаци към „хейтърите“ на камерите секунди след 20-а си поредна победа в октагона.

„Специални поздрави на семейството ми и най-вече към баща ми. Той е много умен мъж. Научил ме е на нещата от живота“, поздрави шампионът по време на пресконференцията.

„Аз съм 10 стъпки пред него (Коста). Казвах ви го месеци наред. Преди галата ви казах, че не съм боксова круша. Той побеждава само такива – седят насреща му и не се пазаят. Ние сме най-добрите в кикбокса.“

Луд купон в съблекалнята на Адесаня след UFC 253

„Бягал съм от противника – да стоя насреща му и да ме бие ли? Не съм боксова круша. Казах ви, че той е глупав, а аз съм умен. Това е 100-а ми победа в бойните спортове. Не съм бебе в тази игра и знам как да действам. От много време съм в играта и още съм свеж“, сподели Израел пред репортерите в Абу Даби.

„Надявам се Джаред Каноние победи Робърт Уитакър. Искам да се бия с него“, пожела си Адесаня и в миговете след мача.

Boec.BG проследи на живо бойното шоу UFC 253.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.