Начало ММА Луд купон в съблекалнята на Адесаня след UFC 253

Луд купон в съблекалнята на Адесаня след UFC 253

Луд купон в съблекалнята на Адесаня след UFC 253
0

Израел Адесаня отпразнува бурно победата над Пауло Коста. Шампионът на UFC запази титлата си без особени проблеми в една от най-чаканите битки на 2020 година.

Нигериецът триумфира в главното събитие на UFC 253 при завръщането на „Бойния остров“.

Мигове след победата той се изнесе с танцова стъпка от октагона и покани камера да върви по петите му.

Почти без никакви наранявания, Адесаня се втурна в своята съблекалня и започна да крещи и скача от радост. Един по един благодари на всеки от отбора си. Още при връчването на пояса Израел отдаде заслуженото на треньорите си.

Радостта от победата е заслужена, след като Адесаня и Коста имаха вражда с продължение на месеци. 

Повечето специалисти считаха шампионът за сигурен победител, но няма как да не е имало напрежение у него преди битката с бразилския непобеден звяр. Сега е време за щуро парти в Абу Даби.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.