Начало ММА Впечатляващ Брандън Ройвал гилотинира Кара-Франс

Впечатляващ Брандън Ройвал гилотинира Кара-Франс

Впечатляващ Брандън Ройвал гилотинира Кара-Франс
0

Брандън Ройвал отказа Кай Кара-Франс на „Бойния остров“ Яс в Абу Даби. Двамата бяха част от главната карта на UFC 253 в категория „муха“.

След страхотна първи пет минути и 50 секунди от втория рунд Ройвал приключи съперника си с гилотина.

Битката започна с дясно кроше на Франс, което отекна в залата. Ройвал отговори подобаващо и двамата се вкопчиха един в друг на пода. Ройвал почти премина във фул маунт, но Кай Кара спря устрема му в последния момент. Пълен контрол от страна на Брандън.

Две минути преди края на рунда Франс се изправи. Ройвал продължи да доминира и в стойка. Отново пренесе срещата в партер и се опита да я приключи. Страхотни размени с висока динамика. В нашата карта частта отиде 10-8 за Ройвал.

Вторият рунд започна с нова атака от негова страна, която приключи успешно и му осигури успеха. Гилотината беше заключена 50 секунди след началото на рунда.

Впоследствие сблъсъкът беше определен за „Битка на вечерта“

Проследихме галата UFC 253 на живо, вижте всичко по-интересно.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.