Начало Бокс Дилиън Уайт: Идвам да причиня максимално насилие

Дилиън Уайт: Идвам да причиня максимално насилие

Дилиън Уайт: Идвам да причиня максимално насилие
0

Дилиън Уайт няма търпение да излезе отново на ринга в мач-реванш срещу Александър Поветкин. Английският боксьор разкри в интервю за „talkSPORT“, че не е страхливец и че би се изправил срещу „всеки един по всяко време“ на ринга.

Не беше трудно да предприема реванш, защото не съм страхливец. Много боксьори са страхливци. Те губят и искат да проведат разгряващ двубой и тяхната увереност се е изпарила. Казвам го постоянно, ще се бия с всеки по всяко време. Не ме интересува нищо друго. Много хора казват: „Той не трябваше предприема незабавен реванш, той трябваше да проведе разгряващ двубой, трябваше да го направи.“ Защо?“, попита риторично Уайт.

Припомняме, че Дилиън Уайт беше нокаутиран от Александър Поветкин на гала , провела се на 22 август в тренировъчния лагер на „Matchroom“ в Брентуд, Англия.

Надигравах олимпийски шампион всеки рунд, контролирайки битката в средна и близка дистанция. Надигравах го в онова, което умее най-добре. Контролирах битката. Можех да се бия с някой друг, можех да изчакам, но какъв е смисълът? На това ниво никой не иска да ме види да се бия с някой гастрольор. За какво? Какво мога да науча?“, заяви Уайт.

Реванш между двамата боксьори ще има и той ще се състои на 21 ноември. Домакин на сблъсъка отново ще бъде Великобритания.

Ще направя всичко необходимо, за да спечеля, но няма да изляза с мисълта: „Е, добре, нокаутираха ме миналия път, така че сега ще се боксирам и ще бягам 12 рунда.“ Не. Идвам да причиня максимално насилие. Идвам да се бия. Понякога това ме поставя в трудно положение, но иначе какъв е смисълът? Не искам да имам кариера, която да се гради на сигурността. Не, искам да се бия с най-добрите боксьори. Това е развлекателен бизнес, трябва да рискувате. А боксьор, който нанася джеб и влиза в клинч, джеб и бяга – никой не иска да го гледа. Трябва да си атрактивен и аз съм тук за да съм такъв,“ завърши „Крадеца на трупове“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.