Начало Бокс Поветкин за загубата от Уайт: Излязох на ринга, сякаш съм пиян

Поветкин за загубата от Уайт: Излязох на ринга, сякаш съм пиян

Поветкин за загубата от Уайт: Излязох на ринга, сякаш съм пиян
0

Александър Поветкин, беше принуден за пореден път да коментира загубата от Дилиън Уайт в реванша между двамата, провел се в края на март в Гибралтар.

„Как мога да коментирам загубата? Загубих. Не знам защо, трудно е да посоча причината. Знаете ли, трудно е да опиша чувствата си. Излязох на ринга, сякаш съм пиян … Въпреки че не пия. А Уайт е страхотен, спечели. Какво мога да добавя“ , заяви „Руския Витяз“ пред чуждата преса, цитиран от fight-bg.com.

В първият сблъсък между тях Уайт загуби от  Поветкин с нокаут на 22 август 2020 година в тренировъчния лагер на „Matchroom“ в Брентуд, Англия.

„Не знам, въпреки че последиците от коронавируса може да са се отразили. Отново ще кажа, че сякаш бях пиян на ринга. Като цяло може да се каже всичко. Но разбирам, че загубих, но няма да се предам. Разбира се, бих искал да се представя по различен начин“, завърши руския боксьор.

Александър Поветкин има баланс от 36 победи (25 с нокаут), 1 равенство (с Майкъл Хънтър) и 3 загуби (от Владимир Кличко, Антъни Джошуа и Дилиън Уайт). Руският боксьор е олимпийски шампион в супер тежка категория от Игрите в Атина, Гърция, провели се през 2004 година.