Начало Бокс Дилиън Уайт пристигна в Гибралтар (ВИДЕО)

Дилиън Уайт пристигна в Гибралтар (ВИДЕО)

Дилиън Уайт пристигна в Гибралтар (ВИДЕО)
0

Дилиън Уайт пристигна в Гибралтар, където в събота ще качи на ринга за реванш с Александър Поветкин. Английският боксьор качи видео в социалните мрежи от стъпването си в държавата, която е  задморска територия на Великобритания, намираща се в най-южната част на Пиренейския полуостров.

„Гибралтар, аз съм тук и съм готов за Скалата“, написа „Крадеца на трупове“ в профила си в Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dillian Whyte (@dillianwhyte)

Гибралтарската скала, известна също като „Стълбовете на Херкулес“, е монолитен нос от варовик. Тя е с височина 426 метра. По-голямата част от горната част на скалата е покрита от природен резерват, в който се намират около 300 бербени макака. Тези макаци, както и лабиринтна мрежа от тунели, привличат голям брой туристи всяка година.

Битката между Дилиън Уайт и Александър Поветкин е кръстена „Меле върху скала“, именно поради известната природна забележителност в малката държава.

Първият сблъсък между Уайт и Поветкин  се проведе през август 2020 г. в Лондон, когато руснакът нокаутира британския си съперник в петия рунд.

Реваншът трябваше да се проведе през ноември, след това през януари и накрая в началото на март. И трите пъти обаче уговорената дата пропадаше заради проблеми свързани с коронавирус пандемията.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.