Начало Бокс Интересни локации имат шанс да приемат Поветкин – Уайт 2

Интересни локации имат шанс да приемат Поветкин – Уайт 2

Интересни локации имат шанс да приемат Поветкин – Уайт 2
0

Реваншът между Дилиън Уайт и Александър Поветкин може да се проведе в Гибралтар, Близкия изток или Монако. Това обяви Еди Хърн след като стана ясно, че ако все пак в Англия позволят да се провеждат боксови срещи, то те ще бъдат без публика.

„Очакваме да организираме всички тези битки (в края на миналата седмица Хърн обяви, че ще проведе пет боксови гала-вечери) на едно място, като може би само битката на Дилиън Уайт ще се проведе в чужбина. В момента това е опция, но все още не сме взели никакво решение“, сподели промоутърът.

Вторият сблъсък между Поветкин и Уайт трябваше да се проведе на 21 ноември 2020 година, но двубоят им беше отложен за 2021 г. заради състоянието състоянието на руснака. Най-високо ранкираният руски боксьор в тежка категория в професионалния бокс беше диагностициран с COVID-19. По-късно той бе изпратен в изолация в московска клиника, за да се лекува. „Руския Витяз“ се възстанови напълно и бе определена нова дата за срещата – 6 март.

Проведохме някои доста интересни разговора, няколко в Близкия изток, също така разговаряхме за Гибралтар и за Монако.

Впечатлението на Дилиън е, че би искал публика за тази битка. Това е голяма битка за него и той би предпочел тази битка пред някаква публика, но дори и на териториите, които споменах, също няма гаранция, че това би било така. В Гибралтар би могло да има публика“ завърши Хърн.

Залогът е временната титла на WBC в тежка категория.

Припомняме, че Поветкин нокаутира Уайт в първия сблъсък между тях, провел се на 22 август 2020 година в тренировъчния лагер на „Matchroom“ в Брентуд, Англия.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.