Начало Бокс Дилиън Уайт: Вярвам, че мога да победя Поветкин девет от десет пъти

Дилиън Уайт: Вярвам, че мога да победя Поветкин девет от десет пъти

Дилиън Уайт: Вярвам, че мога да победя Поветкин девет от десет пъти
0

Дилиън Уайт продължава с коментарите по адрес на Александър Поветкин. Английският боксьор явно още не може да преглътне загубата от руснака в първия сблъсък между тях, провел се на 22 август в тренировъчния лагер на „Matchroom“ в Брентуд, Англия.

„Няма да се оправдавам. Вижте, моят екип направи онова, което трябваше. Опазиха ме от контузии и ме вкараха в битката във форма. Боксирахме се добре, печелехме рундове и то срещу един от най-добрите противници срещу които се бях изправял от дълго време.

В началото го накарах да пропуска с ударите, които той обикновено вкарва, но понякога е така. Това е бокс, можете да печелите 11 и половина рунда и да бъдете спрени в последните 10 секунди“, сподели Уайт пред „Sky Sports“, цитиран от „boxingscene.com“.

„Крадеца на трупове“ ще се изправи в мач реванш срещу „Руския Витяз“  като сблъсъкът ще се състои на 21 ноември. Домакин на двубоя отново ще бъде Великобритания.

„Екипът ми свърши чудесна работа. Чуствах се в много по-добра физическа форма, отколкото по-време на битката ми срещу Мариуш Вах в Саудитска Арабия. Тежах 114,6 кг., бяхме щастливи. Александър Поветкин заслужава уважение. Той игра честно и нанесе страхотен удар, но смятам, че мога да го победя девет от десет пъти“, завърши Уайт.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".