Начало Бокс Дилиън Уайт: Вярвам, че мога да победя Поветкин девет от десет пъти

Дилиън Уайт: Вярвам, че мога да победя Поветкин девет от десет пъти

Дилиън Уайт: Вярвам, че мога да победя Поветкин девет от десет пъти
0

Дилиън Уайт продължава с коментарите по адрес на Александър Поветкин. Английският боксьор явно още не може да преглътне загубата от руснака в първия сблъсък между тях, провел се на 22 август в тренировъчния лагер на „Matchroom“ в Брентуд, Англия.

„Няма да се оправдавам. Вижте, моят екип направи онова, което трябваше. Опазиха ме от контузии и ме вкараха в битката във форма. Боксирахме се добре, печелехме рундове и то срещу един от най-добрите противници срещу които се бях изправял от дълго време.

В началото го накарах да пропуска с ударите, които той обикновено вкарва, но понякога е така. Това е бокс, можете да печелите 11 и половина рунда и да бъдете спрени в последните 10 секунди“, сподели Уайт пред „Sky Sports“, цитиран от „boxingscene.com“.

„Крадеца на трупове“ ще се изправи в мач реванш срещу „Руския Витяз“  като сблъсъкът ще се състои на 21 ноември. Домакин на двубоя отново ще бъде Великобритания.

„Екипът ми свърши чудесна работа. Чуствах се в много по-добра физическа форма, отколкото по-време на битката ми срещу Мариуш Вах в Саудитска Арабия. Тежах 114,6 кг., бяхме щастливи. Александър Поветкин заслужава уважение. Той игра честно и нанесе страхотен удар, но смятам, че мога да го победя девет от десет пъти“, завърши Уайт.