Начало Бокс Поветкин – Уайт II през ноември

Поветкин – Уайт II през ноември

Поветкин – Уайт II през ноември
0

Реваншът между руснака Александър Поветкин и британеца Дилиън Уайт ще се проведе още по-скоро от очакваното.

Първата среща, която се състоя през август, завърши с брутален нокаут на Поветкин, който несъмнено обърка плановете на Еди Хърн и неговия боксьор.

Въпреки тежката загуба, Уайт пожела незабавен реванш и първоначалните планове бяха за декември. Сега обаче, промоутърът Еди Хърн разкри, че възможните дати за втория сблъсък са 14-ти или 21-ви ноември.

Очаква се двубоят и всички подробности около него да бъдат официално обявени днес на специална пресконференция в Лондон.

„В днешния бокс не съществуват много хора, които спазват договорите и споразуменията“, сподели Еди Хърн.

„Но Андрей Рябински и Вадим Корнилов са са честни хора и държат на думата си. Дори да нямахме писмен договор, те пак щяха да спазят обещанието си за реванш.

„На тях не им се чака до март догодина, затова гледаме към 14-ти или 21-ви ноември“, добави директорът на „Matchroom Boxing“.

Решението на щаба на Уайт е изненадващо, защото това ще означава, че той ще има по-малко от два месеца за да се подготви за реванша с бившия световен шампион.

Британската боксова федерация забрани на Уайт спаринги за един месец, което означава, че той ще може да влезе между въжетата едва на 23-ти септември.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.