Начало Бокс Еди Хърн: Много е опасно за Уайт да се бие толкова скоро

Еди Хърн: Много е опасно за Уайт да се бие толкова скоро

Еди Хърн: Много е опасно за Уайт да се бие толкова скоро
0

Еди Хърн се притеснява, че Дилиън Уайт пожела внезапен реванш от Александър Поветкин. Той ще се проведе още по-скоро от очакваното – на 21 ноември.

Британската боксова федерация забрани на Уайт спаринги за един месец, което означава, че той ще ги започне чак 23 септември.

„Изведнъж не говорим за това Уайт да стане официален претендент за титлата на Тайсън Фюри, а за бъдещето на цялата му кариера на 21 ноември“, Уайт сподели пред Sky Sports.

„Контролираш мача, един удар те вади от строя и сега всичко се завъртя на 180 градуса. Много е опасно да се проведе толкова рано такъв реванш, защото нокаутът беше брутален. Но Дилиън не иска нищо друго.“

„Този двубой е ключов за шансовете му да се бие за световната титла, което е единствената му цел. Той усеща напрежението. От екипа на Поветкин нямат никакъв проблем да се бием отново толкова скоро, защото вече победиха веднъж и мислят, че ще го направят пак през ноември. Изведнъж цялото напрежение е върху Уайт, а Поветкин доби още увереност“, допълни Хърн.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.