Начало Бокс Наказателна акция на Дилиън Уайт! Поветкин приспан в Гибралтар

Наказателна акция на Дилиън Уайт! Поветкин приспан в Гибралтар

Наказателна акция на Дилиън Уайт! Поветкин приспан в Гибралтар
1

Дилиън Уайт взе реванш от Александър Поветкин с нокаут в четвъртия рунд на мача им в Гибралтар. Именно в тази част британецът прати руснака на два пъти в нокдаун, когато се срещнаха миналото лято.

Този път Саша не успя да извади някое асо от ръкава си.

Ветеранът бе тотално обезличен от жадния за мъст Уайт, който вкара много тежки удари във всеки от четирите рунда и бе цяло чудо как Поветкин се задържа толкова дълго на краката си.

Той си играеше с огъня в хода на целия мач, като изчаквателната му тактика този път не сполучи. Напереният Уайт показа много красив бокс и затвори устите на критиците, които вече го отписваха от голямата игра.

Голяма чест му прави, че веднага тръгна да помага на съперника си, след като съдията обяви край на мача. Дилиън се втурна към руския ъгъл със стол в ръка и побърза да окуражи легендарния си противник.

По този начин „Крадеца на трупове“ си върна междинния пояс на WBC в тежка категория и продължава да чака шанса си за световната титла. След впечатляващото му представяне тази вечер Антъни Джошуа и Тайсън Фюри има защо да са притеснени.

Дилиън Уайт зарадва гласовитата агитка, която беше пропътувала разстоянието от Великобритания, за да го подкрепи.

Boec.BG проследи на живо срещата за вас, ето как се разви вечерта:

Александър Поветкин – Дилиън Уайт (На живо)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.