Начало ММА Мениджърът на Масвидал: Битката с Нейт ще е по-голяма от тази за титлата

Мениджърът на Масвидал: Битката с Нейт ще е по-голяма от тази за титлата

Мениджърът на Масвидал: Битката с Нейт ще е по-голяма от тази за титлата
0

Хорхе Масвидал си заслужи мач с Камару Усман за шампионския пояс на UFC, след като нокаутира Бен Аскрен в 5-а секунда. Това беше най-логичният вариант, докато Нейт Диаз не победи Антъни Петис на UFC 241.

Мениджърът на Масвидал – Абрахам Кава, е останал доволен от факта, че завърналият се след 3 години отсъствие състезател е предизвикал клиента му. Ето какво призна той:

„Всички трябва да гледат от финансовата гледна точка на нещата в наши дни“, заяви Кава в ММА шоуто на Ариел Хелвани.

Снимка: БТА

„Те са платени бойци. Не го правят, за да се фукат. Ако по-големият чек идва с титлата, то защо на Масвидал ще му е друг мач? Вече се гледат финансите и битката за титла не е най-голямата, ако от друга можеш да вземеш повече.“

„Мисля, че двамата ще излязат и ще направят страхотно шоу. Всички искаме това, нали? Аз съм фен на боевете и такъв съм по сърце преди всичко друго. Това ще е Коледа за всички в този спорт.“

Диаз пожела да защити колана в категория „най-лошо ко*еле“, който сам си измисли. Единственият съперник за този пояс се оказа, че може да е Масвидал, защото „другите ММА бойци не са гангстери“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.