Начало ММА Мераб Двалишвили: Мога да нокаутирам Шон О’Мали

Мераб Двалишвили: Мога да нокаутирам Шон О’Мали

Мераб Двалишвили: Мога да нокаутирам Шон О’Мали
0

Боецът на UFC Мераб Двалишвили говори за възможна битка срещу шампиона в категория петел на UFC Шон О’Мали .

Неговата битка срещу Чито беше добра, но сега той ще трябва да предизвика себе си и да се бие с мен“, каза Двалишвили пред The ​​Schmo. „Просто ще се бия. Просто ще дам всичко от себе си и разбира се, винаги ще се фокусирам върху победата. Готов съм на всичко. Ставам все по-добър навсякъде, удар, борба, жиу-джицу. Положих много усилия и ще видим. Не се изненадвайте, мога да го нокаутирам, защото той е много уверен, а аз имам някои умения. Мога да нокаутирам О’Мали, вярвам в това.“

В последната си битка О’Мали защити титлата си срещу Чито Вера на UFC 299. С представянето си той впечатли ММА общността.

Той има много технична работа с крака. Обхватът му работи. Подобрява се. Гледам на това като на добро предизвикателство. За мен той е опасен противник. Като боец ​​го уважавам много, но всички трябва да го разберем. Това е ММА. Ние сме двамата най-добри момчета в дивизията. Той е шампионът, аз съм номер 1. Всички знаем, че съм в серия от 10 победи. Нека разберем. Нека дадем на хората това, което искат“.