Начало ММА Местен боец разочарован от проваления дебют в UFC
0

Местен боец разочарован от проваления дебют в UFC

Местен боец разочарован от проваления дебют в UFC
0

Танер Бозър не скри разочарованието си, че дебютът му в UFC, който трябваше да се проведе утре рано сутринта българско време в Едмънтън (Кан), пропадна.

„Булдозера“, както е известен канадецът сред местните, трябваше да излезе срещу Жакомо Лемос, но бразилецът беше хванат с допинг ден преди мача. Заради малкото време, организаторите не успяха да уредят нов съперник на Бозър и така дебютът му в UFC пропадна.

„Оставаше по-малко от ден. Нямаше как да накарат някого да долети толкова бързо. Доста тъпо. Стана ми наистина много криво. Отне ми време да го осмисля, бях много разочарован. Бях готов. В главата ми беше време за бой. Бях приключил с тренировките. Останалите двубои от картата са страхотни, събитието ще е жестоко. Но определено е доста тъпо за хората, които може и да не са големи фенове на UFC и искаха само да дойдат да гледат някого, когото познават. Тренировките ми няма да отидат напразно, ще бъда по-добър за следващия си бой“, каза 27-годишният Бозър, който е от Бонивил, Албърта, и голяма част от семейството и приятелите му си бяха купили билети за UFC 240.