Начало Senshi Международният KWU SENSHI лагер ще бъде през април 2024 г.

Международният KWU SENSHI лагер ще бъде през април 2024 г.

Международният KWU SENSHI лагер ще бъде през април 2024 г.
0

KWU SENSHI обявява датите на пролетния си международен лагер, който ще се проведе в дните от 18 до 21 април 2024 г. Домакин на събитието ще бъде SENSHI Gym във Варна и обещава незабравимо преживяване за всички участници.

Международният лагер и галавечерта са идеалната платформа за обединяване на талантливи бойци и любители на бойните изкуства от цял свят. Тренировъчният лагер предлага наистина запомнящо се изживяване с интензивни тренировки в зала, а на арената на SENSHI предстоят вълнуващи битки между опитни професионални бойци. Това е събитие, което задължително трябва да се посети от всеки, който е запален по бойните изкуства.

Крайният срок за кандидатстване за участие в тренировъчния лагер на KWU SENSHI е 25 март 2024 г. Минималната възраст на участниците е 16 години. Организаторите покриват трансферите от/до летище Варна, настаняването, храната и тренировъчния лагер на одобрените участници.

Всички желаещи може да намерят връзка за изтегляне на новия формуляр за кандидатстване: KWU SENSHI camp Application Form

Попълнените бланки за участие трябва да бъдат изпратени на следния имейл адрес: senshi.camp.bulgaria@gmail.com. (Ако имате проблем със свалянето на файла, моля пишете на имейла и ще ви бъде изпратена).

Повече информация за инструкторите и програмата на събитието ще бъде публикувана скоро.

Не пропускайте шанса да станете част от едно невероятно събитие в областта на бойните спортове. Присъединете се към бойците на тренировъчния лагер на KWU SENSHI, където може да имате възможност да бъдете избрани като един от следващите участници за престижния ринг SENSHI.

Следващото издание на международната бойна гала вечер SENSHI 21 ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна на 20 април 2024 г., а спортните фенове са истински развълнувани. Запазете датата в календара си, защото на арената на SENSHI 21 ще видите много елитни бойци от всички краища на света, невероятни сблъсъци и силни двубои.

Международният лагер KWU SENSHI и бойната галавечер SENSHI 21 се организират със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport„България Еър, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

тагове: