Начало ММА Миеша Тейт отказвала реванш с Холи Холм

Миеша Тейт отказвала реванш с Холи Холм

Миеша Тейт отказвала реванш с Холи Холм
0

Историческата карта на UFC 300 се очаква да включва множество битки с висок профил и звездни имена. Вече е известно, че там са добавени Алджамейн Стърлинг – Калвин Катар и Иржи Прохазка – Александър Ракич. Освен това имена като Конър Макгрегър също се свързват с това събитие.

След победата на Миеша Тейт над Жулиа Авила по-рано този месец в UFC Austin, стана ясно, че тя също е била избрана да бъде добавена към състава на шоуто. Доминиращата победа беше важна за Тейт и преди битката тя заяви, че ако загуби, може просто да се оттегли.

След двубоя с Авила, Тейт обяви, че сега би искала да има реванш с бившата шампионка в категория „петел“ на UFC за жени, Холи Холм , с която се срещна през 2016 г. и спечели чрез събмишън в петия рунд. Но мениджърът на Холм каза в едно от интервютата си, че досега никой не се е свързал с техния отбор относно евентуален реванш и сега обмислят други противници. Според екипа на Холм преди това са предложили на Тейт реванш няколко пъти, но и двата пъти тя е отказала битката.

тагове: