Начало Видео ММА боец разкри: Преди мач в Дагестан ме заплашваха с оръжие, крещяха, че ще умра (ВИДЕО)

ММА боец разкри: Преди мач в Дагестан ме заплашваха с оръжие, крещяха, че ще умра (ВИДЕО)

ММА боец разкри: Преди мач в Дагестан ме заплашваха с оръжие, крещяха, че ще умра (ВИДЕО)
0

Бразилският ММА боец ​​Диего Брандао разказа какво се е случвало при мачовете му в Дагестан. Бразилецът помни много добре битката си през 2017 година в Каспийск от Fight Nights Global 73 срещу местния боец Ахмед Алиев.

Във втория рунд дагестанецът удари с глава Брандао, а след това му нанесе удари, докато съдията бе отсъдил боят да спре. Бразилецът не издържа, ритна в главата Алиев, след което отказа да се бие и излезе от клетката. Това ядоса тълпата, която върна насила бразилеца в клетката, но той категорично отказа да се бие.

„Когато отидох в Дагестан организаторите не ми осигуриха храна, отказваха да ми дават пари за да ям. Загубих килограми. Треньорът ми се познаваше с местни бойци, които ми донесоха ядене. Казаха, че Камил Хаджиев (шеф на Fight Nights Global) е казал така да се постъпва с мен. Зад кулисите дойдоха някакви хора с оръжие при мен и крещяха, че ще умра и няма да изляза жив от тук.

Аз също имах пистолет, показах го от колана си… Но какво е това? Ние не сме на война, а на спортно състезание по ММА. Имах охрана, която не ме пазеше.

Изкочих от клетката, да! Не ме беше страх от Алиев или някой друг. Върнах се, защото се притесних за хората в залата, че може да стане престрелка и някой да загине. Видях как след мен тръгват въоръжени момчета и осъзнах, че може наистина да не изляза жив, може някой да пострада. Алиев знаеше какво се случва. Сега в Дагестан се страхуват от война, но преди те сами бяха готови да стрелят и да убиват и то на мач по ММА. Алиев е страхливец, Камил му е казал да се бие само в Дагестан. Дори не отива да се бие в Москва. Ела в Бразилия или САЩ да се бием!“, разказа Брандао.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.