Начало ММА Мораеш не е впечатлен от Жозе Алдо
0

Мораеш не е впечатлен от Жозе Алдо

Мораеш не е впечатлен от Жозе Алдо
0

Физическата трансформация на Жозе Алдо и слизането му в категория „петел“ впечатли много фенове и специалисти, но не и следващият му съперник Марлон Мораеш.

Бившият шампион в „перо“ на UFC се подготвя за първия си двубой в по-ниската дивизия, като предизвика вълнение с промяната в теглото си. Мораеш, който сам изяви желание да се бие с „Белязания“ в дебюта му в категорията, обаче е далеч от възхитен от видяното и не се притеснява за двубоя помежду им на UFC 245 този уикенд.

„Хората винаги си говорят за всякакви неща. Все някой иска да изтъкне нещо. Естествено, че му е било трудно да свали килограми. На мен – също. На всеки му е трудно. Това не е лесна работа. Всички сваляме. Всички се изцеждаме и ставаме по-леки. Това съм аз, а това – той. Става въпрос за представянето в клетката, кой ще победи. 100% съм сигурен, че ще вляза в категорията и имам хубаво усещане за срещата. Неговият отбор е страхотен, той също ще влезе в категорията. Ако нямаше да се справи, изобщо нямаше да идва в Лас Вегас чак от Бразилия. Всичко е както трябва да бъде. Хората ще се забавляват, не се притеснявайте“, коментира Мораеш пред MMA Junkie.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.