Начало ММА Може би най-ужасяващата контузия в бойните спортове
0

Може би най-ужасяващата контузия в бойните спортове

Може би най-ужасяващата контузия в бойните спортове
0

По време на представлението, което Bellator достави на феновете в Лондон, Евангелиста „Сайборг“ Сантос пострада тежко в двубоя си срещу Майкъл „Венъм“ Пейдж. Британският кикбокьор нанесе ужасяващ удар с коляно във втория рунд, с който му спечели срещата и постави опонента му в голяма опасност.

Бразилският боец в момента е в болница с фрактура на черепната кост.

В момента ме наблюдават постоянно. Ще се оперирам в Щатите. Фрактурата е сериозна, но организацията се грижи добре за мен“, сподели бившият съпруг на Кристин „Сайборг“ Джустино.

cyborgcrack

Президентът на Bellator – Скот Кокър заяви, че те са големи фенове на боеца от години и са доволни от представленията, които е правил и в тяхната организация, а и извън нея. Той сподели, че са готови да платят всички медицински разходи и да му дадат бонус, който да приповдигне духа на контузения атлет.

Евангелиста Сантос прие мача срещу Майкъл Пейдж късно и нямаше достатъчно време да се подготви оптимално, но е сигурен, че въпреки тежката контузия, която ще го изкара от активно практикуване известно време, той няма да сложи край на кариерата си.

„Ще се върна скоро“, отсече той.