Начало ММА Най-бруталните победи на Нейт Диаз в клетката (ВИДЕО)
0

Най-бруталните победи на Нейт Диаз в клетката (ВИДЕО)

Най-бруталните победи на Нейт Диаз в клетката (ВИДЕО)
0

Нейт Диаз ще премери сили с Хорхе Масвидал след броени дни, а залогът ще бъде новата титла – „най-лошо копеле“. Масвидал се слави с опита си в уличните битки и е в подем след две страхотни победи с нокаут, но Нейт Диаз също има някои фамозни изпълнения, които го правят претендент за този трофей. Ето и нашия избор за петте най-брутални победи на по-малкия Диаз:

5. Нейт Диаз срещу Рори Маркхам

Публиката на UFC 111 стана свидетел отблизо на мощта на Диаз на земята. Черният колан на Сийзър Грейси за по-малко от 2 минути се докопа до гърба на опонента му и го затрупа с лавина от удари, а главният рефер нямаше друг избор, освен да сложи край на битката.

Нейт Диаз в една от най-доминантните му позиции

4. Нейт Диаз срещу Таконори Гоми

Отново в първия рунд и отново на земята. Лошото момче от Стоктън запита поредната си победа със събмишън, като разклати  Гоми по време на боксови размени и японецът пренесе боя на земята. Това се оказа най-голямата му грешка, защото попадна право в капана на Диаз – армбар.

3.  Нейт Диаз срещу Джим Милър

Един от многото спечелени бонуси на Нейт дойде след брилянтния събмишън над Джим Милър. Боецът от Калифорния показа, че няма проблем да разменя удари и Милър отчаяно се втурна към краката на Диаз. Опитът за събаряне бе брилянтно контриран със задушаващата техника гилотина.

2. Нейт Диаз срещу Грей Мейнард

Малкият Диаз е печелил и бонуси за нокаут на вечерта. Отново за по-малко от половин рунд, но този път срещу опитния Грей Мейнард, Диаз демонстрира отлични боксови умения. Единствено добрата намеса на главният рефер предотврати падането на Мейнард в несвяст.

 

  1. Нейт Диаз срещу Конър МакГрегърНай-значителната и драмарична победа за Диаз в кариерата му е тази срещу ирландската суперзвезда Конър МакГрегър. „The Notorious“ спечели първия рунд, благодарение на по-добрия си страйкинг, но през втората част Диаз взе преимущество. Той показа по-добра издържливост и дори принуди Конър да опита поваляне, което доведе до това Нейт да се озове на гърба на тогавашния шампион в лека категория и да го откаже.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.