Начало ММА Нейт Диаз се завърна с гръм и трясък!

Нейт Диаз се завърна с гръм и трясък!

Нейт Диаз се завърна с гръм и трясък!
0

Нейт Диаз победи Антъни Петис в първия си бой след близо 3-годишно отсъствие. Лудата глава на UFC показа отново защо е толкова харесван в света на смесените бойни изкуства. По този начин потвърди „Петъчни прогнози“.

Мачът бе отразен различно в картите на тримата съдии – 30-27, 30-27, 29-28.

Все пак те се обединиха в решението си.

В първия рунд Нейт опита няколко интересни комбинации и тейкдауни. Двамата се впуснаха в здрава битка на земя, Диаз бе с една идея по-добрият и спечели частта с 10-9.

Във втория рунд бойците разменяха ритници в тялото с променлив успех. Петис беше блокиран в голяма част от времето от съперника си, който влезе в мача с много добра стратегия. И тази част отива на сметката на Нейт.

Третият рунд предложи нова порция екшън. Петис се опита да се хвърли с всички сили, но лудата глава Нейт не му позволи да му отмъкне победата.

Диаз доминираше изцяло в клинчовете и няколко пъти опита да приключи всичко с техника за събмишън.

Така след много драма, запалена цигара марихуана пред медиите и заря от обиди и закани – официално Нейт Диаз е отново в играта!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.