Начало ММА Нейт иска да защитава колана в категория „най-лошо ко*еле“

Нейт иска да защитава колана в категория „най-лошо ко*еле“

Нейт иска да защитава колана в категория „най-лошо ко*еле“
0

По всичко изглежда, че предложението на Нейт Диаз (20-11) към Хорхе Масвидал (34-13) е повече от сериозно. Моментално след победата си над Антъни Петис през изминалия уикенд, роденият в Стоктън боец предизвика кошмарът на Бен Аскрен на двубой в Октагона.

34-годишният боец проговори, че иска да защитава титлата си, но голяма част от феновете не разбраха какво точно иска да каже Нейт при положение, че той няма колан около кръста си. В интервюто след победата си, американецът поясни какво е имал предвид.

„Трябва да се знае кой е най-добрият в играта… и това не са тези, които го казват през ден“, заяви по-малкият брат на Ник Диаз.

„Това е този, който продължава да печели мачове и е на върха на пирамидата. Петис победи Стивън Томпсън, който на няколко пъти се би за титлата в полусредна категория. А Антъни го преби доста бързо. Кой е най-страшният боец в полусредната дивизия?

Опитаха се да напомпат Бен Аскрен, а Масвидал го нокаутира за секунди. Хорхе е тук от близо 15 години. Така че това е истинската битка – аз и Масвидал. Двама бойци, които са по-силни от когато и да е било.

Снимка: БТА

„Явно на никой не му пука кой е най-добрият ММА боец в света. А това сме аз и той. Аз съм най-добрият в бойните изкуства. Ние не сме някакви борци, които търсят само клинчове и гледат да спечелят рунд, а после да им дадат колан и да се хвалят колко са велики.

Сега ще се бием за титлата „най-лошо ко*еле“. А в момента тя е мое притежание.

„Затова бих искал да я защитавам срещу Масвидал. Ако той иска да е „най-опасното ко*еле“, да заповяда“, завърши Диаз.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.