Начало ММА Нурмагомедов: Фъргюсън лесно пада от удари
0

Нурмагомедов: Фъргюсън лесно пада от удари

Нурмагомедов: Фъргюсън лесно пада от удари
0

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов коментира предстоящия си мач с Тони Фъргюсън. Битката се очаква от много време, а двамата бойци са в непобедени в последните си 12 срещи. Дагестанецът даде пресконференция в Русия и посочи слабите страни на американеца.

Винаги поставям шансовете си по-високо. Не мога да вляза в битката неуверен. Вярвам, че съм много по-добър в борбата, много по-добър физически. По-силен съм. За разлика от него, аз нямам загуба в актива си, все още не съм падал на пода. А Тони има седем нокдауна в UFC. Пада лесно от удари. Знам как да го победя и ще го удрям силно“, започна Нурмагомедов.

„Противникът ми е много добър и също е в печелившата серия. В историята на UFC никога не е имало двама бойци, които са имали 12 поредни победи. Така, че ще бъде историческо събитие. Отнасям се много отговорно и тренирам където и да съм. Но от януари ще започна да тренирам наистина усилено. Би било погрешно да започна усилени тренировки декември, защото има четири месеца до двубоя и може да се претоваря“, добави шампионът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.