Начало ММА Официално: Люис срещу Таунсенд през януари в Северна Каролина

Официално: Люис срещу Таунсенд през януари в Северна Каролина

Официално: Люис срещу Таунсенд през януари в Северна Каролина
0

Бивон Люис трябваше да се бие с Ален Амедовски, но македонския боец се оттегли от битката.

Декуан Таунсенд и Бивон Люис ще спорят в клетката на събитието UFC Fight Night 166, което ще се проведе в Северна Каролина, САЩ. Сблъсъкът ще бъде в средна категория като Таунсенд ще трябва да качи една категория (от полусредна).

Бивон Люис има баланс от 6 победи и 2 загуби в ММА. Откакто е част от UFC, 28-годишният американски боец няма победа. „Необикновения джентълмен“ имаше серия от 6 поредни спечелени сблъсъка преди да акостира в най-известната ММА организация в света. От тогава насам той загуби и двете си срещи. В края на 2018-та година, Люис бе нокаутиран от Юрая Хол на UFC 232, а през юни тази година, той загуби и от Дарън Стюарт със съдийско решение.

Декуан Таунсенд е с баланс от 19 победи и 8 загуби в ММА. Интересното е, че американския боец е приключил 15 от 19-те си спечелени сблъсъка преди финалния гонг (12 след нокаут и 3 със събмишън). Той, както Люис, още няма успех в UFC. „Тарантулата“ се подвизава принципно в полусредна категория като сега ще трябва да качи до средна. Таунсенд беше в серия от 5 поредни победи, но в дебюта си за UFC, в края на юни, загуби с технически нокаут в третия рунд от Далча Лунджамбула.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.