Начало ММА Олейник призна за ултиматум от UFC
0

Олейник призна за ултиматум от UFC

Олейник призна за ултиматум от UFC
0

Руският боец в тежка категория на UFC Алексей Олейник, който в следващата битка ще трябва да се срещне с представителя на Молдова Сергей Спивак, призна за ултиматум към него от страна на организацията.

Преди това 8-10 пъти отказах да се бия с нашите момчета – и със Саша Волков, и с Шамил Абдурахимов, и със Павлович, и с някой друг – всички бяха предложени“, каза Олейник.

Този ​​път нямаше възможност да откажа. Казаха ми доста грубо – не се опитвай да откажеш, ситуацията е трудна и не можем да бъдем твърде лоялни. 

Всъщност беше невъзможно да се откаже, следователно има чисто човешко съжаление, но не може да има спортно съжаление. Ние сме професионални бойци и ако бях получил ултиматум по-рано, щях да се бия с Волков и Павлович, а и с Абдурахимов. Те не ме заплашиха директно с уволнение, но казаха доста строго, че няма нужда по една или друга причина да се опитвам да избегна тази битка„, добави руснакът.

43-годишният боец не изключва, че при загуба може да прекрати професионалната си кариера.

Ако загубя, ще реша дали да участвам или да не участвам изобщо. Аз не съм 20-годишен човек, преминал съм и съм постигнал много в живота си, вероятно повече от 95% от другите момчета. Физически се чувствам страхотно, но съм уморен психически. 25 години е трудно да се направи всичко на това ниво. Следващата ми битка може да е последната, ще видим„, призна Олейник, който ще се изправи срещу Спивак на 19 юни в UFC on ESPN 25 в Лас Вегас.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.